3.01.2013

Fa-ti singura invitatia de nunta:



Pas cu pas te vom sfatui si iti vom prezenta idei interesante pentru ca tu sa iti confectionezi cea mai frumoasa invitatie. E simplu si...ieftin! Sa trecem la treaba!

Piata cu accesorii de nunta abunda in oferte si modele de invitatii care de care mai sofisticate si mai ingenioase. Dar pentru ca vremurile pe care le traim sunt ceva mai neprietenoase, iar bugetele de nunta cu tot mai putine zerouri in coada, ce-ai zice de niste invitatii home-made? Ai nevoie de putina indemanare si o gasca de prietene gata sa iti sara in ajutor. Noi suntem aici cu ideile, tu vino cu entuziasmul!

Invitatia Romantica

Ustensile necesare:

Carton
Voal
Fundite
Capsator
Imprimanta
Conexiune la Internet
Rabdare si buna dispozitie!

Primul pas este sa iti achizitionezi toate aceste lucruri. Opteaza pentru depozite, unde poti sa le cumperi la metru si mult mai ieftin. Apoi este obligatoriu sa stabilesti dimensiunile pe care le doresti pentru invitatii si sa apelezi la o firma specializata pentru taierea cartonului si a voalului intr-un mod fara cusur.

Pentru acest model specialistii recomanda cartonul alb imaculat, rasfatat de un voal in culori delicate (lila, piersiciu, roze, bleu, crem), ce poate sa aiba si un model dragut.

Pentru textul de pe carton apeleaza la un template pe care il gasesti pe Internet. Nu uita sa alegi un Font care sa avantajeze. Invitatia finala trebuia sa arate cam asa: peste cartonul imprimat, voalul trebuie sa cada ca o perdeluta, pe care o vei prinde la mijloc cu o fundita satinata. Fa o gaura cu ajutorul capsatorului. Nu-i asa ca a fost usor?









































Alegerea nasilor

O intrebare importanta este pe buzele miresicilor cand vine vorba de oficierea ceremoniei religioase si nu numai.

Imi pot alege ca nasi pe cei mai buni prieteni ai mei? Pe sora mea? Nasii trebuie sa fie casatoriti?

In alte cazuri, tinerii isi pot alege nasi care sunt doar logoditi la biserica sau care au primit binecuvantarea din partea unui preot.

Biserica permite ca un cuplu sa cunune alt cuplu daca acestia sunt casatoriti, insa exista si exceptii in cazul carora se pot pronunta doar preotii.

Se respecta cu sfintenie "nasul de neam" al mirelui, cel care l-a botezat cand acesta era mic. Ca parinte spiritual, acesta nu trebuie sa se schimbe ci sa ramana aproape de neamul pe care il cunoaste atat de bine.

Daca nasul este batran, el desemneaza pe copiii sai. Daca acestia refuza, tinerii isi pot alege ca nasi pe cine doresc.

De asemenea trebuie stiut ca nasii nu trebuie sa aiba alta religie decat cea a celor doi miri, deoarece acestia vor calauzi pasii tinerilor insuratei pe calea credintei.

Este bine ca nasii sa nu fie alesi dupa rangul social sau dupa conturile din banca, ci sa fie o pereche adevarata de indrumator, de oameni impaciuitori care vor putea ajuta mirii cand vor aparea conflicte.

Nasii trebuie sa fie transformati in cei mai buni prieteni ai tinerei familii.


















  Agenda Nunții Nunta perfecta nu este doar frumoasa, este unica si foarte personala, toate acele mici elemente alese cu grija o fac deosebi...