3.11.2022

Tendințe nunți 2022

Dacă tendințele de modă din acest an ne-au învățat ceva, este vorba despre faptul că 2021 se referă la exprimarea individualității, îmbrățișarea excentricității și a fi noi înșine fără scuze. Cu toate acestea, suntem destul de siguri că nu am știut cu adevărat ce înseamnă asta … până nu am văzut predicțiile nunții de anul viitor. De la culori îndrăznețe și decor neobișnuit la teme fantastice și locuri inovatoare – se pare că ar avea loc o rebeliune larg răspândită a nunții. Și îl înțelegem: după luni de anulări, amânări și compromisuri, cuplurile sunt gata să „îmbrățișeze regulile pademice” și să creeze propriul lor regulament. La urma urmei, ce rost are să fii normal atunci când nu mai există, uh, „normal”? Aici, găsiți șapte dintre cele mai importante tendințe de nuntă de anul viitor pentru a vă șoca și a vă uimi până în 2023. LOVEGOOD WEDDING & EVENT RENTALS (PHOTOGRAPHY BY PEONY PHOTOGRAPHY) BRIDGERTON -COTTAGECORE ESTETICA
Poate că ați văzut-o pe acesta venind (sau dacă nu ați făcut-o, poate că va trebui să vă așezați): Cea mai tare tendință de nuntă din 2022 îmbină decorul dramatic Regency al lui Bridgerton cu romantismul și moftul esteticului cottagecore. Pentru cei dintre voi care nu au văzut seria de recorduri a Netflix, Bridgerton urmărește povestea lui Daphne Bridgerton, un membru al familiei de elită care caută dragostea în timp ce navighează pe o piață a căsătoriei competitive în Regency Londra. Și, ca și cum povestea bazată pe nunți nu ar fi fost suficientă, spectacolul este plin de inspirație de locație de la arhitectura istorică și tavanele din baldachin până la marile săli de bal împodobite cu flori albe fastuoase. (Psst: Dacă simțiți acest aspect, iată cum să aveți o nuntă cu tematică Bridgerton) . Cu toate acestea, oricât de dependenți suntem de a urmări această dramă pe ecran, majoritatea dintre noi ar prefera să ne păstrăm nunțile fără dramă. Aici intervine cottagecore – o tendință de design shabby chic centrată pe o viață perfectă pastoral -. Imaginați-vă câmpuri idilice de flori sălbatice, creaturi adorabile din pădure și o cabină pitorească engleză, cu o plăcintă de afine care se răcorește pe pervaz. Poate părea un contrast puternic cu aspectul Bridgerton, dar țesutul în elemente ale acestei estetice umile și relaxate împiedică lucrurile să se simtă înfundate. Imaginați-vă locurile de nuntă din epoca Regenței, cu săli de bal magnifice, întinse, juxtapuse împotriva florilor capricioase, romantice și a decorului, care vorbește despre atmosfera paradisală a cottagecore.
REVIVAL RENTALS (PHOTOGRAPHY BY WE ARE MATT & JESS) MOBILIER DE NUNTĂ NOSTALGIA După numeroase curbe de pandemie, majoritatea mireselor au renunțat la ideea de a planifica * nunta perfectă.* În schimb, vedem mai multe decoruri sentimentale și mobilier care vorbește despre găsirea frumuseții în imperfecțiunile vieții. „Tradiția permanentă a„ ceva vechi ”capătă o viață nouă. Acum se simte frivol să umpleți designul unui eveniment sau o garderobă cu toate lucrurile noi, noi, noi ”, scrie directorul de nunți și călătorii HarpersBAZAAR.com, Carrie Goldberg. . Prin urmare, aducerea unei mese unice sau a unui cărucior de epocă din anii ’20 le permite cuplurilor să sărbătorească vremurile fără precedent în care trăim, într-un mod și loc care să se simtă personal și autentic pentru ei.
MINT EVENT DESIGN (PHOTOGRAPHY BY LAUREN MOFFETT) LOCURI CU GRĂDINĂ INSIDE-OUT Poate că una dintre cele mai spectaculoase măsuri de siguranță pentru a ieși din pandemie este ideea de a aduce exteriorul în locurile interioare.
REVIVAL RENTALS (DESIGN BY E EVENTS CO) Gândiți-vă la corturi, terase, curți și grădini care curg din casă într-o grădină sau curte. Cu toate acestea, acestea nu sunt bricolajele rustice și nunțile de bucătărie rustică pe care le-am văzut în trecut. Oh, nu, iterațiile din acest an distorsionează mai mult Jane Austen și (mai puțin Dirty Dancing) cu atmosfere elegante, secrete în stil grădină și locuri de proprietate. Rachael Burnosky, asociat senior de vânzări la Alpine Party Rentals, îi spune lui Sarah Hanlon de la Knot: „dacă nu găsești un loc care să vorbească despre temă, caută orice cu un spațiu în aer liber pe care să îl poți decora de la zero … poți transforma orice spațiu cu draperie [și] țesătură care adaugă o atmosferă capricioasă și elegantă în orice locație. ”
C&D EVENTS (PHOTOGRAPHY BY AJ DUNLAP) De parcă sofisticarea acestei tendințe nu ar fi fost suficientă, majoritatea cuplurilor sunt atrase de o nuntă în interior pentru că este una dintre cele mai sigure modalități de a aduce oamenii împreună în 2022. Planificatorul de nunți premiat JoAnn Gregoli explică: „pandemia a schimbat peisajul nunților complet ”, unde politicile în aer liber din 2020 joacă încă un rol vital în întrunirile sociale și sărbătoresc în siguranță. Conform Raportului 2021 al WeddingWire, cuplurile au acordat prioritate beneficiilor pentru sănătate și siguranță ale unei petreceri în aer liber, unde aproape 60 la sută din recepțiile din acest an au avut loc fie complet, fie parțial în afară. „Săli de bal mai mici, fără ventilație, nu sunt ceva ce cuplurile vor alege chiar și ca opțiune”, spune Gregoli. „În schimb, este vorba mai întâi de aer liber, corturi, terase, curți și siguranță”.
SWEET CELEBRATIONS WEDDING CAKES DECLARAȚII SCALATE Ți-a spus cineva vreodată că cele mai bune cadouri ale vieții vin în cele mai mici pachete? Credem că asta au vrut să spună. În loc de un tort de nuntă decadent cu cinci niveluri, „oamenii au prăjituri mai mici și mai detaliate, cu„ monoporții ”separate în spate pentru un număr mai mare de oaspeți”, potrivit Fen of MonAnnie Cakes. Cu toate acestea, acest lucru nu trebuie fie o situație Sophie’s Choice. În timp ce unele cupluri fac tot posibilul comandând mono porții pentru fiecare oaspete, alții vor afișa un tort mai mare, cu două niveluri și vor comanda o versiune minusculă, doar pentru masă. , deoarece cruciada pentru personalizare continuă să definească tendințele nunții în 2021 și 2022, este logic că micro-torturile personalizate, realizate individual, câștigă popularitate. Acesta marchează „o mutare către modele mai personalizate, care creează o poveste completă pe care cuplul o poate împărtăși cu oaspeții lor în ziua respectivă „, explică Fen.
STIATTI FIORI (PHOTOGRAPHY BY FACIBENI) În mod similar, buchetele posy sunt o altă micro-tendință *adorabilă* care iese din pandemie. Deși este posibil să fi iubit aranjamentele florale excesive din trecut, credem că un buchet în miniatură este mai potrivit cu vremurile. În plus, unicitatea acestei tendințe vă permite să luați o abordare „mai puțin este mai mult” pentru a face o declarație îndrăzneață. Courtney Sixx, fondatorul Bouquet Box, explică: „Unele dintre cele mai importante tendințe florale sunt într-adevăr conforme cu vremurile – mulți oameni trăiesc o viață mai discretă, astfel încât florile tind să fie mai minimaliste – ca dimensiune, soiuri și uneori culoare . ”
SIMPLY BEAUTIFUL DÉCOR (PHOTOGRAPHY BY PURPLE TREE PHOTOGRAPHY) TENDINȚA “METALIC VINTAGE” Ce a venit mai întâi, metalele pline de dispoziție sau mobilierul de epocă? Dacă vă gândiți la asta, chiar nu puteți face una fără cealaltă și, pe măsură ce mobilierul de epocă și decorul antic preiau scena nunții din 2022, paletele de culori par să urmeze exemplul. În loc de nuanțele pastelate, tonurile de roșu și blues-ul bebelușului pe care le-am văzut în tendințe de ani de zile, anul acesta se întoarce brusc spre gri fumuriu, roșu romantic și negru la miezul nopții. Și poți să-ți iei adio de la accentele de argint și aur; în schimb, acest aspect este asociat cu finisaje din alamă antică și oglinzi patinate care leagă mai puțin glam și mai dramatic.
ELLSSI DESIGN & RENTALS (PHOTOGRAPHY BY LAURA OLSEN) Când vine vorba de realizarea aranjamentului pentru masă, încercați să contrastați nuanțe mai adânci și pline de umor cu flori și față de masă mai deschisă pentru a transmite emoție. Sau, dacă încercați să respectați tendința florală neconvențională, puteți compensa cu verdeață dramatică și o piesă centrală cu fructe și alimente în tonuri bogate, atrăgătoare. Apoi, alegeți veselă aurită – inclusiv vaze, sfeșnice și votive – pentru a uniformiza lucrurile. Aspectul final ar trebui să fie undeva între glamourul Great Gatsby și seducția Fifty Shades of Grey. CHECHIC! WEDDINGS (PHOTOGRAPHY BY ROSSELLA PUTINO)
TENDINȚA “DESTINAȚIE INVERSĂ” Pe măsură ce cazurile de Covid-tulpina delta sunt în creștere și continuă să creeze un viitor imprevizibil, oamenii ezită să planifice nunți cu această tematică. Cu toate acestea, se pare că cuplurile au luat lămâile vieții și au făcut limonadă, deoarece tendința inversă a destinației din 2022 este oricum dar nu plictisitoare. „Cuplurile își creează ziua magică a nunții oriunde și oricum pot – într-o curte, pe o plajă, într-un mic restaurant”, explică cofondatorul Partier, Danielle Tullo La Testa. „În 2022, cred că nunțile se vor concentra pe evadare, cu o grămadă de detalii capricioase și romantice … în locul unei nunți Positano, în loc să recreeze acea sărbătoare visătoare, plină de lămâie, aici.”
LOVEGOOD RENTALS (PHOTOGRAPHY BY MO DAVIS PHOTOGRAPHY) Unul dintre cele mai interesante aspecte ale acestei tendințe este că se bazează foarte mult pe recrearea experienței unei nunți de destinație cu adăugiri autentice, captivante și tactile, care fac apel la simțurile noastre, pe lângă decorul și mobilierul potrivit. Goldberg explică: „Fie că aranjați amenajări tropicale care fac apel la verdeața luxuriantă din Bali, mese de punte cu accente care să vă amintească de masa preferată din Provence sau includ saloane de inspirație marocană cu tăvi cu fructe din abundență și bomboane, scufundați-vă oaspeții în meniuri, muzică, parfumuri, flori și experiențe multisenzoriale ale destinației preferate din lume – chiar dacă sunteți de fapt acasă. ”
FUSIONNCLUSION (PHOTOGRAPHY BY ERICA VERNIS) FLORI ÎNDRĂZNEȚE ȘI MULTĂ VERDEAȚĂ În plus față de aranjamentele florale reduse, florile în sine merg într-una din cele două direcții: strălucitoare și îndrăznețe sau blânde și inspirate de natură. În primul rând, o privire spre partea luminoasă: „Aproape toți clienții evenimentului nostru au solicitat flori colorate pentru a-și exprima optimismul și puterea … [ei] vor să folosească florile pentru a răspândi pozitivitatea și bucuria”, explică Ingrid Carozzi, proprietar și director de creație al studiourilor Tin Can. Acestea pot fi orice, de la tije aurii galbene strălucitoare și forsythias care simbolizează mesajele de încurajare la galbenele și zinnia portocalii aprinse care reprezintă energie pozitivă și sentimente de excitare.
LOVE AND GATHERINGS (PHOTOGRAPHY BY PAULA O’HARA) Apoi, pe lângă nuanțe vesele optimiste, vă puteți aștepta să vedeți flori cu aceleași tonuri calde.Potrivit Helen Pye de la HitchedUK.com, „prognozatorii de tendințe prezic că rozul-purpuriu vibrant, verdele de măsline pământesc, galbenele cremoase, portocalele tropicale și albastrele oceanice vor fi toate interjecții populare de culoare în primăvara și vara anului 2022 nupțiale”. Mai mult, experții văd, de asemenea, cereri de tone de verdeață cu utilizări care se extind mult dincolo de piese centrale și aranjamente florale. Floriștii de la Hayford & Rhodes prezic că „plantele în ghivece care purifică aerul, cum ar fi ferigile, iedera englezească, crinii de pace, orhideele și smochinii” vor fi importante, precum și frunzele și florile uscate, „cum ar fi ierburile pampas, cozile de iepuraș, păstăi de ruscus uscat, mac și nigella. ” Sursa conținut: https://www.purewow.com/weddings/wedding-trend-predictions

  Agenda Nunții Nunta perfecta nu este doar frumoasa, este unica si foarte personala, toate acele mici elemente alese cu grija o fac deosebi...