6.02.2013

Marturiile pentru nunta

Favoruri comestibileIn numeroase articole anterioare v-am prezentat cat de importante sunt aceste mici daruri pe care mirii le ofera nuntasilor in semn de recunostinta pentru participarea la evenimentul ce la va marca intreaga viata. De asemenea, v-am prezentat si cateva tipuri de favoruri cu adevarat delicioase – briosele si gemurile, iar in randurile care urmeaza va vom oferi mai multe idei de favoruri comestibile pentru nunta.
De ce sa alegeti favoruri comestibile?
Atunci cand se gandesc la favorurile pentru nunta, cei mai multi miri se gandesc la faptul ca micile daruri ar trebui sa dureze o viata intreaga. Nimic mai gresit. Ganditi-va doar la cate astfel de evenimente participati intr-o viata si ce ar insemna daca ati pastra toate micile cadouri pe care le primiti de la fiecare cuplu proaspat casatorit in parte. Chiar si primele favoruri oferite vreodata in dar in cadrul nuntilor aristocratilor englezi au fost bomboane, frumos aranjate si asortate in bomboniere elegante. Asa ca, de ce nu am pastra traditia? Iar motive pentru a alege favorurile comestibile sunt mult mai multe:
- Dulciurile sunt apreciate de catre oricine
- Pot fi adaptate tuturor temelor abordate
- Pot fi preparate chiar de catre miri
- Au o mai mare incarcatura emotionala.
Iata cateva exemple de favoruri comestibile care chiar daca nu vor fi pastrate, cu siguranta nu vor fi uitate niciodata:
• Pe langa borcanele cu gem sau miere si delicioasele briose, prajiturelele in forme inedite, fursecurile ci celebrele prajituri frantuzesti macaron pot constitui favorurile ideale pentru nunta dumneavoastra. Acestea pot fi asezate in amabalaje deosebite, specifice tematicii abordate iar invitatii care le vor primi vor fi cu siguranta foarte incantati.
• Pentru o nunta in timpul iernii, turta dulce poate constitui un dar potrivit pentru invitati.
• Bomboanele fondante sunt clasice si se potrivesc oricarei nunti, acestea putand constitui favorurile ideale. Sunt delicioase si indragite de catre origine, iar daca sunt frumos ambalate cu siguranta vor surprinde nu doar prin gust, ci si prin aspect.
• Daca abordati o tematica mai colorata si foarte vesela, atunci acadelele pline de gust si culoare pot constitui cele mai potrivite favoruri, mai ales daca batul acadelelor este accesorizat cu un mesaj de multumire personalizat.
• Atunci cand oferiti ciocolata in dar cu siguranta nu veti da gres niciodata. Bomboanele sau tabletele de ciocolata frumos ambalate pot reprezenta favoruri deosebite pentru orice nunta.
• Cine a spus ca favorurile comestibile pot fi doar dulci? Daca doriti sa va surprindeti invitatii intr-un mod inedit, puteti opta pentru borcanele cu alune, fistic, pentru covrigei pretzl sau chiar pentru popcorn.
• Cafeaua si ceaiurile pot constitui si ele favoruri delicioase. Puteti opta pentru cutii deosebite pentru depozitarea cafelei si pentru o cafea de foarte buna calitate, sau pentru suporturi pentru pliculetele de ceai, un ceainic sau un mic set de cesti alaturi de un ceai foarte bun. Aceste favoruri vor fi cu adevarat apreciate.
Favoruri comestibile pentru nunta
• Sosurile sunt un ajutor de nadejde atunci cand dorim sa oferim un plus de savoare bucatelor. Ce ar fi daca le-ati oferi invitatilor de la nunta mici sticlute in care se afla diverse sosuri? Este foarte important ca sticlutele sa fie personalizate pentru a atrage atentia intr-un mod inedit.
• Tot in sticle personalizate puteti oferi in dar invitatilor siropuri naturale, vin sau sampanie.



sursa: http://dli.ro/favoruri-comestibile-pentru-nunta.html/favoruri-comestibile

  Agenda Nunții Nunta perfecta nu este doar frumoasa, este unica si foarte personala, toate acele mici elemente alese cu grija o fac deosebi...