3.13.2019

5 IDEI DE DARURI POTRIVITE UNUI BEBELUS

http://www.observatordearges.ro/5-cadouri-utile-pe-care-le-poti-face-unui-nou-nascut.html

Venirea pe lume a unui bebelus reprezinta, intotdeauna, un motiv de bucurie atat pentru parinti, cat si pentru apropiati. De aceea, daca in cercul tau de apropiati si-a facut aparitia un bebelus, fa-ti simtita prezenta cu un cadou special pentru a marca asa cum se cuvine un moment deosebit pentru cei care tocmai au devenit parinti.
Chiar daca pare simplu la prima vedere sa alegi un dar pentru un nou-nascut avand in vedere paleta extrem de variata de accesorii si produse pentru copii din magazinele dedicate, exista posibilitatea sa nu stii ce sa achizitionezi. Este adevarat ca poti lua in considerare o multitudine de variante, insa este important sa te gandesti la utilitatea cadoului pe care il faci, intrucat un bebelus este mult prea mic pentru a realiza ceea ce ii oferi. Este bine sa te gandesti la un cadou care sa fie de folos parintilor in ingrijirea bebelusului lor. Iar daca nu ai inspiratie ori nu stii care ar putea fi variantele fericite in acest sens, mai jos, vei descoperi 5 propuneri de cadouri potrivite unui nou-nascut.

Iata 5 idei de daruri potrivite unui bebelus:

 1.Nu este indicat sa investesti in piese de mobilier, precum patut sau dulapior pentru haine caci, cu siguranta, parintii celui mic s-au ocupat deja de acest lucru. Ai putea sa te orientezi spre seturile de lenjerii pentru patutul copilului, foarte utile mamicii care isi va dori ca bebelusul ei sa doarma intr-un loc confortabil si curat. Alege lenjerii din bumbac colorate, care sa starneasca atentia micutului de fiecare data cand este asezat in patutul sau.
 2.Produsele cosmetice de ingrijire pentru bebelusi nu vor fi niciodata suficiente pentru o mama care nu are timp sa mearga la cumparaturi. Asadar, poti oricand sa achizitionezi accesorii de baie si produse precum crema de corp, sampon, ulei si sapun, toate dintr-o gama conceputa special pentru a hidrata pielea delicata a unui copil nou-nascut.
 3.Un cantar de bebelusi poate reprezenta un cadou extrem de util parintilor, care isi vor dori sa aiba in vedere in permanenta greutatea micutului. Copiii cresc si se dezvolta incredibil de repede, asa ca un cantar poate fi de mare ajutor. Iata o idee pe care o poti avea in vedere atunci cand mergi la cumparaturi.
4.De regula, parintii se ocupa inca dinainte de nasterea copilului lor de achizitionarea unui carucior.Insa afla ca si un marsupiu se poate dovedi a fi extrem de util la cumparaturi ori la plimbare cu bebe. Te poti ocupa chiar tu de alegerea unui marsupiu pentru noul-nascut. In acest fel, parintii se vor bucura de modalitati inedite de transportare al bebelusului in zilele cand il scot pe acesta in parc.
5.Un set cu hainute pentru bebelusi o va incanta pe mamica nevoita sa isi schimbe deseori micutul. Chiar daca va primi de-a lungul timpului hainute si incaltaminte pentru bebelusul ei, trebuie sa stii ca acestea nu vor fi niciodata prea multe, indiferent daca masurile nu sunt potrivite. Important este ca piesele pe care le achizitionezi sa nu fie mai mici!

Iata, asadar, 5 sugestii de cadouri care sa te ajute sa faci o alegere inspirata atunci cand mergi in vizita la un nou-nascut!

  Agenda Nunții Nunta perfecta nu este doar frumoasa, este unica si foarte personala, toate acele mici elemente alese cu grija o fac deosebi...