4.12.2019

IDEI DE CADOURI PENTRU NASI

https://www.gardianul.ro/cadouri/pentru-nasi/

Nasii sunt parintii spirituali ai oricarui cuplu sau ai copilului, in consecinta, trebuie sa fie tratati cu respect si iubiti de catre fini. Aprecierea se poate arata si prin cadouri simple, dar oferite cu bune intentii.
Cum iti poti da seama daca darul tau le-a fost pe plac?
Dupa reactia acestora iti vei da seama daca ai facut o alegere potrivita sau nu. Pentru a nu da gres, trebuie sa tii cont de sfaturi specializate, astfel vei reusi sa alegi cele mai bune cadouri pentru nasi, fie ca sunt cu ocazia Craciunului, unui botez sau a altor sarbatori – daruri pe care le poti comanda online.

Cum am ales cadourile

Pentru a lua cea mai buna decizie si a vedea ce cadou s-ar potrivi nasului sau nasei de cununie ori de botez, am intocmit un ghid complet, din care cei interesati pot trage unele concluzii, pot afla care sunt cadourile care pot impresiona pe oricine si, cel mai important, cum le pot arata recunostinta parintilor spirituali.
  • Nasii pot fi intrebati ce cadou prefera
Devenind parte din familie, finii se vor apropia mai mult de nasi si isi pot permite sa ii intrebe direct ce cadouri prefera, de ce anume au nevoie, care sunt preferintele in materie de culoare, marime, motiv pentru care alegerea cadoului potrivit va deveni o misiune simpla.
  • Alegerea unor cadouri potrivite pentru intreaga familie
Atunci cand finii fac un cadou nasilor, trebuie sa se gandeasca foarte bine si la ceilalti membrii ai familiei acestora. Daca au copii mai mari sau mai mici, finii se pot gandi si la acestia si pot oferi un cadou de care sa se bucure toata familia – de exemplu, pot alege un cos cu bunatati care sa includa si dulciuri. De asemenea, finii pot opta pentru cadouri personalizate (un set de halate de baie sau de tricouri) pentru toti membrii familiei.
  • Cadouri alese pe categorii de varsta
La momentul achizitionarii cadoului trebuie sa ia in calcul si varsta nasilor. Dorinta de a iesi in evidenta cu un dar foarte scump sau in tendinte poate duce la adevarate probleme in alegerea cadoului care nu se va dovedi cel mai potrivit.
  • Cadouri selectate in functie de buget
Relatia nasi-fini trebuie sa fie una cat se poate de deschisa, de directa, de lipsita de pretentii materiale. Parintii spirituali vor accepta orice cadou venit din suflet, fara a fi necesara achizitionarea acestuia prin credit.
  • Cadouri selectate in functie de hobby
Daca finul stie ca nasul sau nasa are o anumita pasiune, poate incerca sa faca o alegere utila, cu atat mai mult daca este vorba despre cadoul pentru aniversare sau onomastica.

In functie de varsta nasilor

Cele mai bune idei de cadouri pentru nasi sunt acelea in care varsta acestora constituie un reper.
Spre exemplu, un cuplu de nasi tineri si plini de viata va aprecia tricourile personalizate. Nasa se va simti excelent daca va primi un tricou cu mesajul “Asa arata o nasa extraordinara” , iar nasul va aprecia la fel de mult intentia finilor care ii ofera un tricou cu acelasi mesaj: “Asa arata un nas extraordinar”.
Perechile de nasi mai in varsta vor aprecia mai degraba o vaza sau un set de piese decorative sau chiar traditionalul set de cafea care poate fi scump si pretentios sau mai ieftin si la fel de frumos.

In functie de gradul de rudenie sau de prietenie

Daca nasii fac parte dintre membrii familiei sau sunt prieteni vechi nu ar trebui sa ai probleme cu alegerea cadoului. Relatia foarte stransa cu aceste persoane iti va permite sa ii intrebi ce isi doresc sau chiar sa arunci o privire atunci cand mergi in vizita si sa le cumperi un dispozitiv electrocasnic mic, spre exemplu un espressor.
Pe de alta parte, daca relatia cu nasii este mai protocolara, le poti oferi un dar neutru, care se poate materializa in elemente decorative, o fructiera , de exemplu.

In functie de profesia nasilor

Profesia nasilor este o caracteristica foarte importanta de care trebuie sa tii cont in momentul in care pornesti in cautarea cadoului. Daca lucreaza la birou, le vei putea darui cate o cana cu mesaj – “Pentru cel mai bun nas”, respectiv “Pentru cea mai buna nasa” sau chiar cate un set office care sa includa un pix si o agenda.
Pe de alta parte, daca unul din nasi are o profesie deosebita, care prespune munca de teren si multe ore petrecute in masina, atunci poti investi in accesorii auto.

Cadouri in functie de ocazie

Cadouri pentru nasi in functie de ocazie

De Craciun

Idei pentru cadouri pentru nasi de Craciun
In functie de varsta nasei, de hobby-urile si preocuparile acesteia, de stilul vestimentar si de profesie, poti alege un cadou de care sa se bucure mult. Fie ca alegi sa investesti intr-un parfum fin sau intr-un set de bijuterii nu ai cum sa dai gres!
Pe de alta parte, daca inca nu stii ce sa ii oferi nasului cu ocazia Craciunului, trebuie sa te gandesti la mai multe aspecte. Spre exemplu, ce sporturi ii plac, ce hobby-uri are, ce varsta are si, in consecinta, vei sti in ce sa investesti.
Nu vei da gres cu un parfum fin sau cu o pereche de butoni deosebiti.

De botez

Idei de cadouri pentru nasi de botez
Cele mai bune cadouri pentru nasi de botez se aleg in functie de varsta acestora, de hobby-uri si job.
Alegerea unor cadouri pentru nasa de botez se poate dovedi dificila, insa este deosebit de importanta. Darul pentru nasa cu ocazia crestinarii micutului tau poate fi o oala minune care sa o ajute sa prepare cele mai rapide si mai delicioase feluri de mancare,(vezi aici cat costa) sau o trusa de machiaj completa.
Pe de alta parte, la botezul celui mic nasul poate primi o bricheta metalica personalizata cu numele finului si data evenimentului, precum si un ceas elegant pe care nasul sa il poarte cu drag.

De nunta

Idei de cadouri pentru nasi de nunta
Nasii de cununie sunt mai mult decat simpli prieteni, devin parinti spirituali la care poti apela in momente de criza, dar si in momente de bucurie. Cand vine vorba despre cadouri pentru nasi de nunta, tocmai pentru ca exista numeroase variante, alegerea poate sa para dificila, cu atat mai mult daca este vorba despre nasa.
O nasa cocheta va aprecia intotdeauna un set de produse cosmetice bune si chiar un terariu cu trandafiri conservati care isi pastreaza aspectul foarte mult timp.
Nasul se va bucura in primul rand de aprecierea finilor si de stradania lor de a-l recompensa pentru faptul ca a acceptat sa le fie aproape intr-un moment unic in viata. Pentru a-i oferi o bucurie ii poti cumpara un halat de baie pufos si calduros, brodat cu mesajul “Cel mai special nas” sau, de ce nu, o cutie de depozitare ceasuri si ochelari care, cu putin efort, poate fi personalizata.

Pentru ziua de nastere

Cadouri pentru nasi de ziua lor
Dupa ce relatia cu nasii a ajuns deja la un nivel de prietenie foarte strans, in calitate de fin le vei darui an de an de ziua lor ceva care sa le fie util si sa le aminteasca de tine. O data ce ajungi sa ii cunosti mai bine, sa le cunosti tabieturile si nevoile, preferintele si hobby-urile, iti va fi foarte usor sa le cumperi un cadou de ziua lor.

De ziua ei

Finii aleg cadouri pentru nasi de botez intre cele mai diverse, insa atunci cand le cumpara daruri an de an, lucrurile se schimba putin pentru ca in timp ar trebui sa stie ce prefera. O alegere potrivita pentru nasa consta intr-un cadou practic – fie un gratar electric la care sa prepare cea mai buna friptura, fie un cos cadou cu cosmetice naturale.

De ziua lui

Daca nasul este sarbatoritul, atunci cu siguranta trebuie sa te orientezi catre un cadou care sa ii fie util, pe care sa il aprecieze si care sa fie in ton cu personalitatea lui, stilul de viata, stilul vestimentar, job-ul, chiar si cu varsta lui. Nasul se va bucura sa primeasca un stilou deosebit pe care sa il foloseasca la birouun GPS modern pe care sa il foloseasca in calatorii sau, de ce nu, daca este un gamer impatimit, o consola Playstation 4.

Concluzie

Desi ti-ai facut probleme ca nu vei reusi sa gasesti idei de cadori pentru nasi cu ocazia cununiei sau botezului, ori chiar idei de cadouri pentru nasi de ziua lor, speram ca sugestiile pe care ti le-am oferit sa fie bine-venite.
Fie ca trebuie sa te orientezi catre cadouri de botez sau cadouri pentru nunta, pentru nas sau nasa, inainte de face o scurta cautare in magazinele online sau de a decide sa te indrepti catre un magazin traditional, ia in calcul varsta nasului si a nasei, profesia, preferintele, hobby-urile, daca au sau nu copii, daca le place sa calatoreasca.
Exista si cadouri potrivite pentru cuplurile de nasi, iar tu poti opta pentru cosurile cadou, seturile de halate si prosoape de baie sau seturile de portelan pentru bucatarie, dar si cadouri separate.
Ce se intampla, insa daca nasii nu formeaza un cuplu? Trebuie sa te gandesti la idei de cadouri care sa ii faca sa se simta pretuiti in mod egal. De asemenea, trebuie sa iei in calcul si mesajul pe care il transmite cadoul ales.

  Agenda Nunții Nunta perfecta nu este doar frumoasa, este unica si foarte personala, toate acele mici elemente alese cu grija o fac deosebi...