7.18.2019

O INVITATIE DE NUNTA ALTFEL











O invitaţie la nuntă „altfel” stârneşte controverse în mediul online: „Simt că am nevoie de o invitaţie la nunta asta după ce mi-a luat atât să citesc scrisoarea” - FOTO
O mireasă care urmează să se căsătorească a dezvăluit pe grupul de Facebook „That's It, I'm Wedding Shaming” invitaţia la nuntă pregătită pentru membrii familiei şi prieteni, însă nu este una obişnuită.
Invitaţia de tip scrisoare începe prin scuze adresate celor invitaţi întrucât detaliile referitoare la nuntă au fost trimise pe ultima sută de metri.
De asemenea, mireasa menţionează faptul că cei care nu pot ajunge la eveniment, îl pot viziona pe Facebook deoarece vor avea o transmisiune live. În schimb, celor care vor ajunge la nuntă, le recomandă să nu poarte obiecte vestimentare de culoare şampaniei sau roz deoarece culorile acestea vor fi purtate de mireasă.
Pentru a îndulci puţin cerinţa, femeia menţionează faptul că vor avea 4 tipuri de prăjituri iar tortul va fi şi sub forma obişnuită, dar şi sub formă de mici brioşe pentru ca cei mici să se poată descurca mai uşor.
Totuşi, se pare că va fi doar o mică recepţie, astfel, mireasa îi roagă pe cei care i se vor alătura importantului eveniment, „să mănânce ceva înainte să ajungă”.

Foto: Facebook
Spre sfârşit, femeia îi avertizează pe invitaţi că nu pot sta la recepţie dacă nu anunţă dinainte răspunsul la invitaţie.
Oamenii de pe grup au reacţionat imediat la postare: „Simt că am nevoie de o invitaţie la nunta asta după ce mi-a luat atât să citesc scrisoarea”, a fost una dintre reacţii.
„Sunt foarte confuz. Ce se întâmplă şi când? Pare că s-ar fi putut răspunde la asta printr-o enumeraţie simplă decât prin scrisoarea asta de tip fluxul conştiinţei”, a scris un altul.Totuşi, postarea a avut şi comentarii pozitive, o persoană scriind că: „Ahh, fii binecuvântată! Pot să spun că e o războinică. E chiar drăguţ”.

























https://www.gandul.info/magazin/o-invitatie-la-nunta-altfel-starneste-controverse-in-mediul-online-simt-ca-am-nevoie-de-o-invitatie-la-nunta-asta-dupa-ce-mi-a-luat-atat-sa-citesc-scrisoarea-foto-18236972

  Agenda Nunții Nunta perfecta nu este doar frumoasa, este unica si foarte personala, toate acele mici elemente alese cu grija o fac deosebi...