1.07.2023

Cât costă o nuntă în România în 2023. Află cum poți economisi.

https://www.cancan.ro/cat-costa-o-nunta-in-romania-in-2023-afla-cum-poti-economisi-20749244 




 În urmă cu 2 ani, nunțile au fost anulate din cauza pandemiei, însă acum scumpirile sunt cele care îi neliniștesc pe viitorii miri. Totuși, vestea buna este că pot avea nunta mult dorită chiar și cu cheltuieli mai mici.
Iată cum îți poți organiza nunta în 2023 astfel încât să nu te coste o avere. 
O rochie de mireasă poate fi găsită la prețul de 100 de lei în târgul de nunți.

 După cum spuneam, există metode prin care îți poți organiza nunta astfel încât să nu rămâi fără bani în buzunar după atâtea cheltuieli. 
 De Black Friday, de exemplu,o rochie de mireasă poate fi achiziționată chiar și cu 100 de lei. În vremuri atât de grele, măcar costurile pentru nuntă să fie mai ușor de suportat! 

 Probabil la acest lucru s-au gândit expozanții de la cel mai mare târg de profil atunci când au redus numeroase rochii de mireasă de la 4.000-5.000 de lei până la 100 de lei. „Ea, spre exemplu este redusă la 275 de lei, de la 4.000 de lei. Este o rochie cu de toate, care a fost vedetă anul trecut”, spune Dora Pătrașcu, organizator de târg, potrivit ObservatorNews.ro 

 Mirii s-au gândit să reducă numărul de invitați pentru a economisi bani.

 Românii au găsit soluții pentru nunți mai ieftine. 

 Această veste a picat cum nu se poate mai bine pentru viitoarele miresele. Majoritatea fac orice doar că să aibă parte de un eveniment „ca la carte” fără să bage prea mult mâna în buzunare, așa că reducerea rochiilor de mireasă constituie un mare avantaj pentru ele, iar orice altă economie e bine venită. 

 „Încerc să fac eu aranjamentele, să vedem cât îmi iese. Acum, dacă s-a ivit ocazia asta, fac și de la rochie dacă se poate”, spune o mireasă, potrivit aceleiași surse. 

 Pe de altă parte, o altă femeie ce se pregătește de nuntă este de părere că locul amenajat cu dulciuri și bunătăți de tip desert este inutil. 
 Candybar-ul, căci despre el vorbim, nu face altceva decât să îți taie pofta de mâncare, spune ea. 

În plus, aceasta consideră că poți economisi bani dacă renunți la o formație de cântăreți și apelezi în schimb, la un DJ. 
 „Sincer, eu nu văd util, chiar dacă toate lumea îl vede, candy bar-ul. Prăjitura se mănâncă la sfârșit. Candy bar-ul nu face altceva decât să îți taie pofta de mâncare. 

 O formație care ar putea fi înlocuită de un DJ. Dacă este talentat, face același lucru ca o formație”, este părerea unei mirese, conform sursei citate. 

 O rochie de mireasă poate ajunge chiar și la prețul de 100 delei. 

 Alți miri vor să facă economie prin reducerea numărul de invitați. În loc să facă rabat, aceștia preferă să mai taie de pe listă câțiva petrecăreți. 

 „Când vine o criză, evident că bugetele scad. Treaba furnizorilor care vor să rămână în piaţă este ca unicitatea pe care orice mireasă şi-o doreşte este să nu fie dată printr-un preţ piperat, ci prin idei originale”, spune Alina Caraman, președinte AFIN. 

 Noi tendințe în materie de nunți în 2023. 

 Dacă vorbim despre ce se poartă anul acesta, ei bine, nunțile în natură vor fi în trend. Oamenii vor renunța la clasicul ballroom și se vor bucura de cel mai important eveniment din viața lor, sub cerul liber. 

 La capitolul vestimentație, mireselor li se recomandă rochii cât mai transparente, iar mirilor costume în care să se simtă cât mai relaxați.

  Agenda Nunții Nunta perfecta nu este doar frumoasa, este unica si foarte personala, toate acele mici elemente alese cu grija o fac deosebi...